2018-05-16

Älskar du Avicii? Så ska Avicii hyllas på Hörby KulturKalas

En vecka kvar till Hörby KulturKalas!

Snart är det dags för Hörbys härliga folkfest då våra duktiga ungdomar och lokala musiker uppträder sida vid sida med nationella stjärnor. I år får ni inte missa Sigrid Bernson på Gamla torg kl. 19:00, Dan Hylander & Mats Ronander på Nya torg kl. 20:00  och ungdomarnas val hiphop-artisten Lamix kliver upp på Gamla torg scenen kl. 21:00.

Avicii hyllas på Hörby KulturKalas

En nyhet i programmet är hyllningen till Avicii på Gamla torg kl. 18:30. Det blir den Malmöbaserade producenten och DJ:n Földes som står för ett tjugo minuter långt medley med hans mest älskade låtar.

- Vi är otroligt glada över att Földes väljer Hörby KulturKalas för denna extrainsatta hyllning till Avicii, där vi hoppas att hela Gamla Torg förenas i att hedra en av våra absolut största kompositörer och artister, säger John Bjerkert, chef för Hörby KulturSkola som är en av arrangörerna av Hörby KulturKalas.

Hyllningen till Avicii ersätter Talang-stjärnan Tusse som tyvärr ställer in sitt uppträdande på KulturKalaset på grund av att skolan tar mycket tid nu i vår.

KulturKalaskonferencier Moa Lundmark intervju i Sydsvenskan

I veckan kom en härlig intervju med vår KulturKalaskonferencier Moa Lundmark i Sydsvenskan! Hon pratar om hyllningen av Avicii på Hörby KulturKalas. ”Vi måste tacka honom för all glädje han har gett oss,”säger 17-åriga Moa. Sydsvenskan har valt att lägga nyheten som en premiumartikel, läs artikeln på deras webbplats.

KulturKalas-tidningen

Du kan läsa mer om årets uppträdanden i KulturKalas-tidningen som delades ut till alla hushåll i kommunen under helgen. Om du saknar din tidning finns den att hämta i kommunhusets reception. Du kan också läsa tidningen från vår webbplats.

Vi ses på tisdag!

Dela på Facebook Tweet
Dela