2018-04-27

Evenemang i Hörby Vår & Sommar delas ut idag!

​Välkommen till en vår och sommar i Hörby fylld av härliga evenemang!

I den nya evenemangskalendern hittar du ett flertal ställen runt om i kommunen där du kan fira in våren på valborgsmässoafton. Och vill du njuta av vår vackra natur erbjuds naturpromenader, fågelskådning, gökotta, guidad Skåneledsvandring, cykelturer och kulturvandringar, för att nämna några saker i det digra utbudet.

Är du mer intresserad av djur kan du besöka hästtävlingar eller en hunddag på Nya Torg, eller varför inte göra ett besök i storkhägnet i Fulltofta? Och fladdermusspaning låter väl hur spännande som helst?

För den kulturintresserade finns guidad visning av Prästgårdsparken i Östra Sallerup, tv-kände Peder Lamm berättar om Skånskor i historien på Fulltofta slott, och det blir ett unikt tillfälle att besöka Torsten Anderssons Solförrådet i Benarp – den chansen kommer bara en gång per år, på konstnärens födelsedag 6 juni. Vill du hellre sjunga blir det allsång både på Häggenäs och på Nya Torg, och vill du hellre lyssna till andra som musicerar finns det gott om konserter, både inom- och utomhus.

Läs den redan nu via bildlänken!

Omslag på Evenemangskalendern

Dela på Facebook Tweet
Dela