2018-05-07

Rallystjärnan Tom Kristensson ambassadör för Hörby

Rallystjärnan Tom Kristensson är Hörbys nya ambassadör

​Rallystjärnan Tom Kristensson blir ambassadör för sin hemkommun Hörby. Tom Kristensson satsar i år på nya SM-, EM- och VM-segrar och marknadsför samtidigt Hörby med dekaler på både bilen och sin tävlingsoverall.

-          Jättekul att få marknadsföra Hörby! Jag ser fram emot att få inspirera andra och är glad och tacksam att kommunen vill stötta mig i min satsning, säger Tom Kristensson.

Hörby längst fram på tävlingsbilenI ambassadörskapet ingår fem föreläsningar. Bland annat ska Tom Kristensson berätta om sin egen fantastiska karriär för Hörbyungdomarna som deltar i årets sommarlovsentreprenöre.

Planen är att han även ska föreläsa på Skåne Nordosts näringslivsdag i höst.

-          Tom är en lysande förebild och ambassadör för sin kommun. Han har ett stort hjärta för Hörby, säger Karin Kroon Gunnarsson, Hörby kommuns näringslivschef.

Tom Kristensson satsar 2018 på SM, EM och VM i kategorin R2. Han är fabriksförare för tyska Opel och kör alla de sex EM-deltävlingarna samt tyska VM-rallyt med fabriksteamet. Hans främsta mål i år är att vinna Europamästerskapen.

Hemma i Sverige kör han en exakt likadan bil, och även där syns givetvis Hörby.

-          Samarbetet innebär ett tydligt ambassadörskap för Hörby som en del av kommunens marknadsstrategi. Tom kommer under året att inspirera såväl unga entreprenörer som andra företagare, och Hörby kommer att synas överallt där Tom tävlar, säger Karin Kroon Gunnarsson.

 
Dela på Facebook Tweet
Dela