2016-04-19

Samir och Viktor till Hörby Kulturkalas

Samir och Viktor till Hörby KulturKalas

Samir och Viktor är klara för Hörby Kulturkalas tisdagen den 24 maj.

Klockan 19.00 står den populära duon på stora scenen på Gamla Torg.

Hörby KulturKalas 24 majSamir och Viktor gick till final i årets melodifestival med sin låt ”Bada nakna”.

Samir och Viktor säger sig vara bra på sommarplågor och planerar ytterligare en sådan inför sommarens turné.

"Festen börjar nu"

Duon Samir & Viktor består av TV-profilen Samir Badran och modebloggaren Viktor Frisk. I maj 2014 släppte de singeln Success, och sedan har det rullat på, med bland annat bejublade framträdanden i Melodifestivalen såväl 2015 som 2016.

Både årets ”Bada nakna” och förra årets ”Groupie” röstades vidare till finalen av svenska folket och hängde sig kvar på radions Digilista vecka efter vecka.

”Det är nu festen börjar”, säger killarna.

Fler artister på gång

Hela programmet till årets Hörby Kulturkalas släpps den 27 april. Ytterligare ett par rikskända artister kommer att uppträda i Hörby centrum. Vilka det blir är ännu inte helt klart.

Håll utkik efter programtidningen som delas ut som en bilaga till alla hushåll i Hörby, Höör och Eslöv med Lokaltidningen Mellanskåne vecka 19.

Hörby KulturKalas är som alltid gratis för alla besökare. Alla artister med undantag för de rikskända uppträder gratis, och dem bjuder våra partners på.

Tack till våra partners!
KulturKalaset arrangeras av Lions Club i Hörby i samarbete med Hörby kommun. Premium partners är Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne. Huvudpartners är Fulltofta Slotts Event AB och Euro Finans AB. Guldpartner är Hörby Bil, artistpartners Häggenäs Sjukhem och Hörbybostäder, och teknikpartner är Teleservice Skåne AB. Många fler lokala företag stöttar KulturKalaset.

  • Varmt välkomna till KulturKalaset tisdag 24 maj
    från klockan 11.00 och långt inpå kvällen!

 

 

Dela på Facebook Tweet
Dela
Samir & Viktor
"Bada nakna"
Hörby KulturKalas 2016
Välkommen den 24 maj!