2017-11-21

Vinterns och vårens Evenemang i Hörby delas ut idag!

Evenemang i Hörby
​Ståuppkomikern Måns Möller kommer till Metropol 3/2 och Hörby Lucia fyller 50 år i år. Matilda Rylander kröntes till Hörbys Lucia 2016.

Idag dimper vinterns och vårens evenemangskalender ner i din brevlåda, så håll utkik efter den.

Nu står julen för dörren och vi är återigen väldigt stolta över att få presentera en kalender fylld av upplevelser. Advents- och julkonserter, luciafirande, jazz, ljusvandring, vintriga sagor och barnteater för de små - eller vad kan vara bättre en bitande kall vinterdag än att strosa runt på någon av alla de julmarknader som bygden har att bjuda?

När våren väl börjar spira väntar allt från vårfagning i Östra Sallerup, danskvällar, påskfirande, och blomsterauktion i Östraby till orientering i Fulltofta och Lågan Cup för alla handbollsälskare. Och självklart drar Lina & Eva igång sina efterlängtade grillkvällar i Killhult.

Ni får naturligtvis inte missa vårens program på Metropol med storheter som komikern Måns Möller, den hyllade skånska musikern Anna Hertzman, soulstjärnan Gladys del Pilar, imitatören Anders Mårtensson och sist men inte minst Hörbys egna Roy Wilson Quintet. Glöm inte heller att boka in vinterns biobesök på Metropol – en film i vintermörkret lyser upp vardagen.

Läs den redan nu via bildlänken!

Evenemangskalender_vinter_vår17_18_framsida.jpg

Dela på Facebook Tweet
Dela