Det är alltid något på gång på Aktivitetshuset!Aktiviteter ven3.jpg

Hos oss på Aktivitetshuset finns alltid massor att hitta på! Allt från att sitta ner och snacka med kompisarna eller personalen till att spela Playstation. Vi har bland annat en danssal med scen för uppträdanden, ett musikrum med inspelningsmöjligheter, ett aktivitetsrum för bollspel, ett pysselrum och såklart ett café med lite gott och blandat.
Vi har alltid en massa saker på gång på Aktivitetshuset. Allt från lekar och tävlingar till killgrupper och tjejgrupper. Kom gärna med egna förslag på vad du vill göra!
 
På loven arrangerar vi diverse aktiviteter, allt från LAN till skidturer, Lisebergsbesök, fjällvandringar och läger - allt efter era önskemål.
 
På eftermiddagarna har vi fyraveckorsprogram, där vi bland annat går till badet och arrangerar pingisturneringar, tävlingar och lekar.
 
Precis intill Aktivitetshuset ligger en av landet främsta arenor för spontanidrott, byggd med generöst bidrag från Sparbanken Öresunds framtidsstiftelse. Här finns en skatepark, en multiarena med konstgräs för fotboll, handboll och bandy, en beachplan för volleyboll, handboll och fotboll samt en basketplan.
Det kostar inget att använda planerna, och ingen bokning behövs.
  • Välkommen att kontakta Aktivitetshuset eller ring oss på telefon         0415-37 81 78.

 

 Aktiviteter ven.jpgAktiviteter ven2.jpg