Timvikarie inom Vård & Omsorg 

Inom Vård och Omsorgen har vi emellanåt behov av omvårdnadspersonal som kan arbeta under ordinarie medarbetars korttidsfrånvaro inom Vård och Omsorg. Här finns möjlighet att lämna in en intresseanmälan.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att ge omsorg till våra äldre kommuninvånare inom hemtjänst samt vård- och omsorgsboende. Arbetet innebär bl.a. att ge stöd och hjälp för att den äldre ska ha en fungerande och meningsfull vardag. Målet är att den äldre ska kunna leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning alternativt erfarenhet av omsorgsarbete. Dessutom lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Du ska vara 18 år fyllda och det är meriterande med datorvana. B-körkort är ett krav vid arbete i hemtjänsten.

Som person är du flexibel och klarar av snabba omställningar i arbetet. Du har ett professionellt bemötande, är ansvarsfull och har lätt för att samarbeta.

Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation ska du behärska svenska i tal och skrift. 

Anställningsvillkor

Arbetstid kan förekomma dag, kväll, natt och helg. Som anställd kan det förekomma att du kommer att arbeta på flera olika enheter inom Vård och Omsorg.

Ansökningarna behandlas efterhand de inkommer och kontinuerligt kallas intressanta sökande till intervju.

Här nedan kan göra din intresseanmälan

Intresseanmälan