Hörby KulturKalas 2017

De Vet Du bjöd på en humoristisk show och möttes av en förväntansfull och entusiastisk publik på Nya Torg.

Årets upplaga den 23 maj bjöd på fantastiska uppträdanden av rikskända stjärnor som drog storpublik. Våra underbara KulturSkolebarn och ungdomar uppträde på Metropol och även på våra torg. Många härliga kulturupplevelser kunde man vara med om i strålande väder.

Då alla uppträdanden är gratis för besökarna är det svårt att veta exakt hur många som besökte årets Hörby KulturKalas, men det var fullt av besökare på våra gator och torg i kalasområdet.

Som alltid är Hörbys barn och ungdomar hjärtat i KulturKalaset. Nytt för i år var att de flesta av Kulturskolans många ensembler uppträde på Metropol och det visade sig fungera mycket bra. Det hade dessutom skapats ett häng utanför Metropol där man kunde animera och pyssla.

Femme Fanfar på Metropol scenen


Konstpyssel utanför Metropol, Kärlekens frukter

Pedalens Pågar var i stor form och körde fullt ös på Nya Torg med sina klassiker som Johnny va gör du.Kl.21 kunde vi se en imponerande dans och ljusshow med Linda Pira som  fick publiken att hoppa i takt till låtar som Låt Dom Hata.
 
På Ung Scen kunde man spela FIFA, tävla i chokladbollsätning och prova på graffiti med Ted Malm.

Drop The Beat spelade på Ung Scen


Alla bilder tagna av Nina Wideheim.

Det är tack vare våra fantastiska partners som vi kunde bjuda Hörbyborna på denna härliga folkfest!

Våra huvudpartners är Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne. Fulltofta Slott och Hörby Bil är guldpartner. Kraftringen, Häggenäs Sjukhem och Hörbybostäder är artistpartner och Teleservice är vår teknikpartner. Dessutom stöttar många fler lokala företag kalaset.

 

Vi ses nästa år!