​Årskurs 2

KulturResursen

KulturResursen består av en musikpedagog och en drama-/danspedagog. Vi går in i klassrummet och arbetar med något av skolans ämnen. Genom estetiska lärprocesser befästs och ges kunskap under lekfulla former.

KulturResursens undervisning är ett kreativt komplement. Tillsammans med lärare planerar KulturResursen inom vilket område som undervisningen ska ske.

För mer information, kontakta drama-/danspedagog Kicki Kjernli på kristin.kjernlipuktorne@horby.se, samt musiklärare Mattias Lundgren på mattias.lundgren@horby.se eller 0766-408 213

Tvåornas kör

Musiklärarna Mia Kinell och Mattias Lundgren kommer att besöka alla i åk 2, för att öva låtar och rörelser, tre gånger. Mellan tillfällena tränar klasserna själva med hjälp av inspelningar. På KulturKalaset den 22 maj, träffas alla eleverna, och sjunger tillsammans med ett professionellt kompband. Missa inte denna stora körkonsert!

För mer information kontakta mia.kinell@horby.se eller mattias.lundgren@horby.se       

MusikTeater

Fokus i detta projekt ligger på att barnen ska få uppleva en musikteaterföreställning samt få kännedom om olika instrument. Föreställningen framförs av lärare från KulturSkolan i Hörby.

För mer information kontakta mattias.lundgren@horby.se eller 0766-408 213