Vattengymnastik.jpg

Vattengymnastik

Vattengymnastik är en skonsam och rolig träningsform där alla oberoende av viktklass, ålder eller kön kan träna på samma villkor.

Att träna med vatten som motstånd ger dig kondition, styrka och smidighet. Till vår hjälp för att få högre intensitet kommer vi använda oss av olika redskap såsom bollar, hantlar och snablar. Inspirationen hämtar vi genom musiken och våra instruktörer ser till att du blir peppad och ger det lilla extra.

Vi kommer ha drop-in- och köra våra pass i 25-meters bassängen på kvällstid då badet är stängt för allmänheten. Detta leder till att det blir en mer vi känsla och när passet är slut finns det möjlighet att koppla av i vår varmpool innan det är dags att duscha och bege sig hem.

Emil eller Emma tar hand om er på måndag kvällen kl19.30-20.15 och Fredrik eller Amanda på onsdag kvällen samma tid. Du kan välja att betala per gång, köpa säsongskort eller årskort.

Kvällen avslutas med citronvatten och frukt i caféet innan hemfärd.

Under sommarmånaderna juni, juli och augusti har vattengymnastiken uppehåll för att sedan starta vecka 36 till hösten.

Vecka 52, 1, 8 och 44 har vattengymnastiken uppehåll.

Rehabgymnastik 

Vattengymnastik i uppvärmt vatten för den som har lite värk och är stel i lederna.

Detta är ett träningspass i lugnare tempo, där vi tränar upp rörlighet, styrka och kondition. Passet hålls i vår undervisningsbassäng som är uppvärmd till 32 grader. Detta för att även du som har lite värk i leder och muskler skall kunna vara med.

Rehabgymnastik med Marcus Davidsson.jpg

Träningen leds av utbildad instruktör i grupp om åtta personer och naturligtvis tränar var och en efter bästa förmåga.

Passet är 45 minuter långt och efteråt finns det möjlighet att krypa ner i varmpoolen där ni bjuds på svalkande citronvatten. Det finns även möjlighet till att basta och ta det lugnt efter avslutat pass.

Detta pass måste man boka sig till då det endast finns plats till åtta personer i varje grupp. Kursen är 8 gånger till ett pris på 700 kronor.

För mer information kontakta receptionen på tel 0415-37 82 60.