Hagadal

Detta äldreboende eller särskilda boende ligger i Osbyholm, 3,5 km från Hörby centrum. Boendet består av 34 stycken lägenheter som är fördelade på tre avdelningar.

Omtanken, som vänder sig till dig med en demensdiagnos, innehar 11 lägenheter.  

Ljusglimten har 9 lägenheter. Denna avdelning är avsedd för dig som inte har en demensdiagnos, men för tillfället är det flera som bor där som har en demensdiagnos. Två av lägenheterna används som avlastning för de med demenssjukdom.

Nybygget har 14 lägneheter. Denna avdelning är avsedd för dig som inte har en demensdiagnos, men även här finns några med demensdiagnos.

Eftersom Hagadal ligger i markplan så har alla lägenheter en egen liten uteplats.

Lägenheterna varierar i storlek och utseende. De minsta lägenheterna har en yta på 29,3 kvm medan de största har en yta på 47,3 kvm.

Alla lägenheter är utrustade med höj – och sänkbar säng, inklusive madrass.

Trygghetslarm

Det finns internt larm.

Måltider

Boendet har två mottagningskök och i anslutning till dessa finns en matsal där man äter sina måltider tillsammans. Maten kommer från Aptitens restaurang.

Personal

Omvårdnadspersonal finns att tillgå på boendet dygnet runt. Hagadal har en omvårdnadsansvarig sjuksköterska till Omtanken och en annan till Nybygget och Ljusglimten, som har det medicinska ansvaret och ansvarig läkare finns att tillgå vid behov. Sjukgymnast och arbetsterapeut kommer till boendet vid behov.

 

Kontakta oss!
Hagadal

Adress
Hagadalsvägen 8
242 93 Hörby
 
Omtanken
Tfn: 0415- 37 81 99
 
Ljusglimten
Tfn: 0415- 37 81 93

Enhetschef

Tommy Andersson
Tfn: 0415- 37 80 00