Samarbete med vårdnadshavare

Kontakten med dig som vårdnadshavare är viktig för oss. Vi tycker att det är viktigt att träffa dig när du hämtar och lämnar ditt barn och vill att du ska veta vad som är på gång på förskolan.

Utvecklingssamtal och inskolningssamtal

En gång om året har vi utvecklingssamtal på förskolan. Då pratar vi om hur ditt barn trivs i sin vardag i skolan, hur hen utvecklas och vilka relationer hen har till kompisarna och till oss pedagoger. Då får du också möjlighet att lyfta frågor som du kanske funderat på.

Barnet är själv med och förbereder sig för utvecklingssamtalet, och får berätta hur hen har det. Vi gör mycket bilder och filmer för att komma ihåg våra aktiviteter och kunna prata om dem senare, bland annat vid utvecklingssamtalet.

En tid efter att ditt barn börjat på förskolan finns möjlighet till ett inskolningssamtal. Då pratar vi om vad som har fungerat bra och vad som kan bli bättre. När det är dags för barnet att sluta förskolan finns möjlighet till ett överlämningssamtal.

Informationsmöten och Forum för samråd

Vi har informationsmöte två gånger om året. Här berättar vi om vad som är på gång på förskolan, och du har möjlighet att ställa frågor och komma med synpunkter.

Forum för samråd

Forum för samråd är en grupp där några vårdnadshavare från De la Gardie och personal från förskolan är med. Här pratar vi om vad som händer inom de olika delarna av förskolan, och ni vårdnadshavare får komma med frågor och synpunkter. Rådet träffas tre gånger varje år.

Hälsa på oss

Som vårdnadshavare är du välkommen att hälsa på oss på drop in-besök. Vi har också andra aktiviteter tillsammans, som julpyssel, familjedag och luciafirande.

Unikum

I vardagen använder vi webbtjänsten Unikum för att kommunicera med dig som vårdnadshavare. Här skriver vi om olika aktiviteter som vi planerar och annat som händer på förskolan. Varje barn har också sin egen sida på Unikum. Här kan du följa ditt barns framsteg och utveckling och se vad hen gör på förskolan om dagarna.

Vi vill gärna att du som vårdnadshavare är med och förbättrar och utvecklar vår förskola. Tillsammans med dig vill vi göra det bästa för ditt barn.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.