Regnbågen

Regnbågens förskola ligger i ett lugnt villaområde i Hörby tätort. Här finns fyra avdelningar för barn mellan 1 och 5 år.

Regnbågen är en förskola fylld med lek, lust och glädje. Här samarbetar kompetent och engagerad personal med barn och föräldrar i en i en omsorgsfull och trygg miljö.

Vi arbetar aktivt med barns inflytande, och barnen är med i beslut som handlar om deras vardag. Hos oss möts barnen av vuxna som ser barns möjligheter, och som skapar förutsättningar för att lära sig under hela livet.

Vi arbetar med projekt och temaarbeten som utgår från barnens intressen och nyfikenhet, och vår miljö är utmanande, lärorik och spännande.

Värdegrundsarbetet är en röd tråd i hela vår verksamhet, och genom vårt kvalitetsarbete ser vi till att vår förskola alltid utvecklas.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.