Skattkistan

Skattkistan ligger i utkanten av tätorten, alldeles i närheten av Aktivitetshuset och Spontanidrottsplatsen.

På Skattkistan är varje möte unikt. Vi har sex avdelningar fördelat på tre yngre- och tre äldrebarnsavdelningar. Verksamheten bedrivs i tre flyglar med en yngre- och en äldrebarnsavdelning i varje hus. Det gör att barnen får en liten förskola samtidigt som vi har den stora förskolans fördelar, som en större samlad kompetens hos pedagogerna. Vår bemanning är två förskollärare och en barnskötare per avdelning.

Våra tankar kring omsorg och lärande är att båda delarna är lika viktiga och beroende av varandra.

Så här tänker vi kring våra ledord Varje möte är unikt:

Ett bra möte präglas av att vi visar varandra intresse och respekt så att vi känner oss bekräftade och värdefulla när vi delar varandras tankar och upple​​velser tillsammans.

Inskolning

Tiden hos oss börjar med föräldraaktiv inskolning, vilket innebär att vårdnadshavare är med under hela inskolningstiden. Vi vill tillsammans med vårdnadshavare ge barnen bästa möjliga förutsättningar för att kunna utvecklas rikt och mångsidigt.​

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.