Årskurs 1–6

På Älvdalsskolan arbetar vi för att eleverna ska trivas och känna sig trygga i skolan. Vi har tillgång till bra teknik i vårt lärande och har många kulturarrangemang.

På Älvdalsskolan ser vi till alla elever och arbetar aktivt för att eleverna ska nå så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Vi använder regelbundet tekniska hjälpmedel i vår undervisning. Att ha ett bra samarbete med dig som vårdnadshavare ser vi som självklart för elevernas utveckling och utbildning.

På skolan arbetar alla olika kompetenser nära varandra för att stötta och hjälpa våra elever. Skolan har ett EHT-team där rektor, kurator, specialpedagog, skolsköterska och skolpsykolog ingår. På Älvdalsskolan är alla elever allas elever. Skolan kännetecknas av bra gemenskap bland både elever och personal.

Hos oss har vi många kulturarrangemang, bland annat en vårfestival och musikaliska framträdanden. Vi har också mycket gemensam idrott, som klasskamper, bordtennisturneringar och orientering.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.