Förskoleklass

Förskoleklassen är en övergång mellan förskola och skola. Vi arbetar ständigt för att bygga en trygg grupp där barnen kan lära sig med kreativitet och nyfikenhet.

För att F-klassen ska bli en del av den övriga skolan har vi fadderverksamhet. Då får barnen lära känna några av eleverna på skolan innan det är dags för dem själva att börja.

Vi arbetar med praktiska och inspirerande material, och utgår från varje elevs egen utveckling. Vi vill skapa nyfikenhet och lust att lära genom att experimentera och använda roligt material.

Vi arbetar utifrån samma läroplan som grundskolan, och diskuterar ständigt hur vi kan hjälpa barnen att lära sig mer. Eleverna är också med och planerar sin undervisning så långt det går.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.