Boende för äldre i Hörby

I Hörby finns äldreboenden tre äldreboenden som drivs av kommunen och en i privat regi. Här nedan kan du läsa om dessa fyra boenden.

Äldreboenden som drivs av kommunen

Boenden som drivs av kommunen själv är Källhaga, Bokegården och Hagadal. Källhaga och Bokegården ligger i tätorten och Hagadal i Osbyholm, cirka tre kilometer utanför tätorten.

Korttidsboende

Solbacken är ett boende där det finns korttidsplatser och växelvårdsplatser.

Äldreboende som drivs av privat ägare

Vallgården drivs av företaget Norlandia Care.