Bokegården

Bokegården är ett särskilt boende som ligger i östra delen av Hörby. I samma byggnad ligger bland annat vårdcentralen.

Här finns lägenheter med olika storlek och utseende. Lägenheterna ligger i markplan så att det är lätt att gå ut och sitta i trädgården. Du får själv möblera din lägenhet, men säng ingår.

När du flyttar in får du erbjudande om en kontaktman som värnar om och gör det lilla extra för dig. Vi erbjuder dig en meningsfull vardag, där vi planerar aktiviteter utifrån det du är intresserad av och behöver. Vi tycker att det är viktigt att du kan påverka och vara delaktig i din vardag.

Måltider

Måltiden är en social del av dagen som vi värnar om. Den bidrar till hälsa och välbefinnande. Måltidsmiljön är lugn och fin, och måltiden får gärna ta tid. Vi är också måna om att fira högtider genom till exempel att duka fint och pynta.

Personal

Omvårdnadspersonal och sjuksköterska finns på boendet dygnet runt. Ansvarig läkare samt sjukgymnast, fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.