Jojokort för dig som fyllt 70 år

Du som har fyllt 70 år och bor och är skriven i Hörby kommun får åka fritt i kollektivtrafiken inom kommunen, både med regionbussar och närtrafik.

Meningen är att du som är äldre ska kunna ta del av aktiviteterna i kommunen och åka till vänner och familj utan att behöva tänka på resekostnaden.

Kortet skickas hem till dig

Jojokortet för seniorer skickas automatiskt hem till dig i brevlådan när du fyller 70 år. I brevet finns ett personligt kort med ditt namn där det står att du har rätt till de fria resorna. Du ska visa upp kortet när du reser, och du ska också kunna legitimera dig om Skånetrafikens personal begär det.