Fältverksamheten

Fältgruppen finns framförallt till för dig som är ung. Därför rör vi oss där du och andra unga vistas, till exempel på en skola, ute på byn och aktivitetshus.

Om du känner ett behov av att prata kan du göra det med oss. För oss är det viktigt att miljön som du vistas i är trygg och att du ser att det finns vuxna i närheten.

Vi finns i vardagsmiljön

Det mesta av vårt arbete handlar om att finnas i den vardagsmiljö som de unga rör sig i. Vi arbetar med b.la. uppsökande verksamhet på skolorna, byn och på Aktivitetshuset och vi är också delaktiga i aktiviteter som anordnas för barn och ungdomar. Syftet är att förebygga och ge tidiga insatser till barn och unga som är i riskzon i att hamna i felaktigt umgänge samt skapa missbruksproblematik och annat dysfunktionellt beteende. Vi ska vara ett stöd för unga som riskerar att hamna i olika typer av svårigheter.

Trygghet för ungdomar och föräldrar

Vi arbetar för att skapa en trygghet för både ungdomar och föräldrar, tveka aldrig att höra av er om det skulle vara något. Det kan vara alltifrån en enkel fråga till en oro man har.

Vi finns även på Instagram under #faltgrupp1.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.