Entrékort under stängningsperioden

Entrékort under stängningsperioden

Kompensation för dig med entrékort under stängningsperioden

Du som ägt/äger ett entrékort som varit giltigt under vår period då badet varit stängt har nu möjlighet till förlängning av ditt kort. Vänligen notera att förlängningen räknas från den 3:e maj då badet öppnade igen.

Notera att återbetalning har ett slutdatum till den 3/7, efter detta datumet har du inte rätt att få en återbetalning utan endast en förlängning av ditt kort.

Hantering och information gällande coronaviruset

Hörby kommun och Lågedammsbadet följer myndigheternas rekommendationer och bedömningar för hantering av situationen kring coronaviruset och tar självklart smittspridningen på fullt allvar.

Bassängvattnet är desinficerat med klor som dödar bakterier. Vi har ökat frekvensen av städning i våra lokaler, och är noga med att informera om hur viktigt det är att duscha före bad. Samt att vara extra noga med handhygienen, handsprit finns i vår reception och utsatt i lokalen.

Personalen är hemma vid symtom som påminner om influensa eller förkylning,.  Detta gäller såklart även er besökare.

Uppmaningar till er besökare:

  • Hygien är extra viktigt, alla duschar noggrant med tvål och vatten före bassängbad.
  • Vid minsta symptom så som hosta och snuva ska man stanna hemma. Simlärarna erhåller sig rätten att avisa ett barn från simskolan om man visar symptom.
  • Håll avstånd till andra besökare. Detta gäller även i bassängerna.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.