Sommarsimskola med fritids

På grund av coronaviruset har Hörby kommun beslutat att stänga badet tillsvidare från måndagen den 16 mars. Detta innebär att alla aktiviteter också är inställda. Med tanke på att vi i nuläget inte vet när badet öppnar kommer platserna till sommarsimskolan INTE att släppas den 30 mars. Håll utkik här på hemsidan för all information!

Sommarsimskola med fritids 2020

För er som har barn och går på fritids i Hörby kommun och önskar att anmäla till sommarsimskola på Lågedammsbadet har möjlighet att göra det fram till den 3 maj, se till att er anmälan kommer in i tid. När ni anmäler se till att ditt barn blir placerad i rätt grupp enligt våra kriterier. Ni kan börja anmäla från måndagen den 30 mars kl 08.00 och anmälan sker över nätet.

Efter sista anmälningsdag lämnar vi på Lågedammsbadet uppgifter till varje fritids om vilka barn som anmält sig. Därefter görs en planering av bussar och vilken tid de olika skolorna ska gå på simskola. Information kommer läggas upp på badets hemsida och information lämnas ut till varje fritidshem.

Simskolan startar måndagen den 15/6 och slutar onsdagen den 1/7 med uppehåll midsommarafton. Vi simmar varje vardags förmiddag till en kostnad av 775 kr per barn.

Till anmälan

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.