Om Aktivitetshuset

Till Aktivitetshuset kan du komma efter skolan och på loven. Här finns alltid någon att prata med, antingen en kompis eller en vuxna. Vi har också tävlingar, lekar, sportaktiviteter – eller så kan du komma och bara slappna av.

Här är alltid mycket på gång, allt från lekar och tävlingar till killgrupper och tjejgrupper. På eftermiddagarna har vi ett fyraveckorsprogram, där vi bland annat går till badet och arrangerar pingisturneringar, lekar och tävlingar. Vi är alltid öppna för nya idéer, så kom gärna med förslag!

Vi har öppet både när det är skola och lov. På loven hittar vi på diverse aktiviteter, allt från LAN till skidturer, besök på Liseberg, fjällvandringar och läger – allt efter era förslag och önskemål.

Precis bredvid oss har vi en av landets främsta arenor för spontanidrott. Här finns en skatepark, en multiarena med konstgräs för fotboll, handboll och bandy, en beachplan för volleyboll, handboll och fotboll, och en basketplan. Det kostar inget att använda planerna, och du behöver inte boka.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.