Äldreboendet Bokegården firade Nobeldagen

Den 10 december fick boende på Bokegården i Hörby en extra fin trerätters-middag med anledning av Nobeldagen.

Personalen dukade till fest, med gulddukar, blommor och levande ljus. Rätterna var räkcocktail, rimmad oxbringa med potatissallad samt en chokladmousse med grädde och blåbär. Till maten serverades alkoholfritt bubbel av olika karaktär.

Det dukades med gulddukar och guldservetter, blommor och ljusstakar
Enrique Urra som är måltidsutvecklare hade komponerat måltiden och var själv på plats (bild nummer två).
Räkcocktailen som serverades till förrätt
Serverade gjorde personalen under ledning av Annika Persson (till vänster i bild).
Anna Deregowska, som är enhetschef på Bokegården höll ett välkomsttal och skålade med middagsgästerna.
Tertuu Blomdahl (bild nr 1) och Gunny Persson (bild nummer 2) var förväntansfulla inför middagen.
Tertuu Blomdahl (bild nr 1) och Gunny Persson (bild nummer 2) var förväntansfulla inför middagen.