Äntligen dags för Hörby Kulturkalas 2023!

Hörby Kulturkalas 2023 med artister

På tisdag är det äntligen dags för Hörby Kulturkalas. Kulturkalaset har något för alla i familjen. Hörby fylls av färg, dans, musik och sång. Det bjuds på aktiviteter och artister för alla åldrar.

Årets kulturkalas bjuder på artister som Nike Sellmar, känd från Idol 2022 med vinnarlåten Anything you say. Dolly style kommer lysa upp Gamla torg med glad musik och ett färgglatt framträdande. Pettson & Findus kommer också på besök och går runt på kalaset och hälsar på barnen. De kommer även att ha ett scenframträdande där vi får lära känna dem bättre.

Men Hörby Kulturkalas erbjuder så mycket mer. Spela spel med Nerdevents Skåne, lär dig hur man gör konst med skräp, få dig ett gott skratt med stand up comedy eller spring ett rullebörsrace är bara några exempel på vad du kan göra under denna familjefest. Och såklart uppträder en hel del lokala artister och dansgrupper.

 Se hela programmet på kulturkalaset.nu.

En familjefest

Hörby Kulturkalas är en unik familjefest och ett resultat av samarbete mellan lokalt näringsliv, Hörby kommun, barn och unga och ideella krafter. Kulturskolans barn och ungdomar bjuder på sång, musik, dans och nytt för i år är filmvisning på Metropol.

Alla upplevelser på Hörby Kulturkalas är självklart gratis.

qr-koder till kulturkalasets sociala medier