IK Lågan supportrar på match i Lågehallarna

Bästa julklappen från IK Lågan ledde till tårfylld lycka

Fyra brukare som lever med funktionshinder blev lyckliga innehavare av varsitt årskort. Det var en gåva från IK Lågan.

Ordna årskort

Det hela började med att en brukare frågade stödassistenten Malin Westerberg, om hon kunde hjälpa till att ordna med ett årskort, eftersom det både skulle bli billigare och kunna betalas med faktura om det gick via en medlem i klubben.  Malin är medlem i IK Lågan.
Sagt och gjort, Malin tog kontakt med Johannes Rosvall på IK Lågans kansli och nämnde för honom att det fanns ett flertal brukare som gärna går på matcherna, men att de inte alltid har råd.

Oväntat svar

Svaret var inte vad jag förväntade mig, men fantastiskt, berättar Malin.
Hon berättar att IK Lågan gärna sponsrade med fyra årskort så att de fyra brukare som gärna vill, kan gå på alla matcher utan att betala någonting.
När Malin delade ut årskorten till de fyra lyckliga och tacksamma killarna, stod tårar i ögonen både dem och henne själv.

Julklapp som rörde till tårar

Det finns fantastiska personer och fantastiska föreningar”, säger Malin.
På årskorten står brukarnas namn, så att de kan känna extra stolthet. Och de kan besöka alla matcher de vill under hela nästa år.
– IK Lågan är en fantastisk förening som tar sig an de som inte alltid haft det så lätt och har knaper ekonomi. Jag är stolt över att ha växt upp med dessa eldsjälar, avslutar Malin sin berättelse.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.