Handling pris

Hagadal belönades med Guldtanden 2018

Hagadal i Hörby får pris för sitt fina arbete med att förbättra de äldres tandstatus

Av 360 äldreboenden i Skåne hade fem nominerats till Guldtanden 2018. Vinnare är Hagadal som belönas med Oral Cares fina pris.

Vid ceremonin på tisdagen samlades personalen på Hagadal till utdelningen av Oral Cares pris Guldtanden för bästa äldreboende i Skåne.

Oral Cares verksamhetschef Camilla Rosengren delade ut priset i form av ett diplom till de tre avdelningarna Omtanken, Ljusglimten och Nybygget.

Omdömen

Camilla Rosengren prisade Hagadals personal och läste upp motiveringen till priset.

Alltid bra och engagerat bemötande.

Engagerad personal som att har koll på att vi kommer, deltar i behandlingen när det behövs, vill veta och lära sig för att kunna hjälpa vårdtagarna bättre.

Vill få återkoppling och information.

Bra samarbete med sjuksköterska som alltid är lätt att få tag på och tar kontakt med läkare när det behövs och återkopplar till oss.

Positiv arbetsmiljö.

De visar alltid sitt engagemang och uppskattar att vi kommer och utför nödvändig tandvård. Vid besöket kommer personalen och frågar vad de kan göra mer för de boende, hur de kan hjälpa till med munhygienen på bästa sätt. All personal visar att de vill göra allt för sina boende.

Man känner sig verkligen välkommen på detta hem.

En representant för varje avdelning fick ta emot diplomet och därefter bjöds samtliga på smörgåstårta.

Camilla Rosengren från Oral Care och Kristina Nordquist, enhetschef Hagadal

Här tar Carina Hansson emot avdelningen Nybyggets diplom

Här tar Ingrid Andersson emot avdelningen Ljusglimtens diplom

Här tar Carina Nilsson emot avdelningen Omtankens diplom

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.