HÖRBY HUMORFESTIVAL

Den 8 februari hålls första upplagan av Hörby humorfestival – Rookie Edition!

Kvällen leds och avslutas av Lena Frisk – flerfaldigt prisad professionell komiker känd från både TV, radio och scener runt i hela landet. Blev Årets komiker 2003, startade MACK (Malmö Comedy Klubb) år 2000 och har sedan dess hjälpt fram komiker i regionen. Under kvällen kommer fem Skånska talanger få chansen att prova sin humor på Hörbypubliken, de komiker ni får chansen att se den 8 februari. Några har hållit på längre, medans några är nyare men alla är talanger med stor potential, något ni inte vill missa!

Hanna Voog, bibliotekarien som byter tysta bibliotek mot att tramsa på scener runt om i Sverige på kvällstid. Förra året vann hon Malmö Comedy Klubbs rookietävling och i höstas kom hon trea i Sveriges största stand up-tävling, Grand Comedy Slam. Ni ser henne på Hörbys Humorfestival för det här exemplaret kan man inte låna hem!

 Henrik Håkansson, standupkomiker och kattvideofantast baserad i Lund. Förutom att stå på scenen och köra quiz eller stand up har Henke också en succépodd som kallas för Pissveckan. Kolla in den, finns där poddar finns!

På plats kommer även talanger som Mats Bergström och Patrick Sjöborg som man fått se uppträda en del på Malmö Comedy Klubb samt Hanna Lithner som kört stand up på bl.a. träffpunkten i Lund.

Visionen med Hörby humorfestival är att skapa en plattform för att lyfta fram nya komiska talanger i närområdet men även stora stjärnor att få uppträda inför publik. Det är en fantastisk möjlighet att få uppleva morgondagens stjärnor, tåls såklart att nämnas att Carl Stanley uppträde som nykomling på Metropol för några år sedan som förakt till en av våra större komiker.

Biljetter säljes via Hörby kommuns hemsida, Nortic biljettsystem, Hörby bibliotek (kontant och swish) och Lågedammsbadet (kort), pris 200 kr.

Varmt välkomna till Hörby Humorfestival än finns det biljetter kvar!