Hörby satsar på humorfestival!

Den 8 februari  2020 är det premiär för Hörbys nya satsning Hörby Humorfestival.

– Hörby humorfestival har som vision att skapa förutsättningar för rookies i närområdet men även stora stjärnor att få uppträda inför publik. Det är en fantastisk möjlighet att få uppleva morgondagens stjärnor. Det tåls att nämnas att Carl Stanley uppträde som nykomling på Metropol för några år sedan som förakt till en av våra större komiker, säger Emma Sander Projektledare Evenemang.

Idén om en satsning på stand up comedy slog rot efter att en medborgare tog kontakt med Hörby Kommun gällande humorkvällar, som nu växt till en humorfestival. Till premiären kommer fyra nya komiker från Skåne som ska få chansen att prova sitt material på Hörbypubliken. Om det blir en succé den 8 februari återstår att se men förhoppningen är att humorfestivalen ska bli ett återkommande evenemang.

– Vi väntar med spänning på om detta ska gå hem hos Hörbyborna, säger Emma Sander.

Pssst…nu när vi närmar oss julen och alla julklappar som ska inhandlas. Varför inte ge bort en upplevelse som bjuder på glädje och galna upptåg.

Läs mer om Hörby Humorfestival

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.