Julens och vårens evenemangskalender har kommit

Håll utkik i era brevlådor, för idag fredag den 15 november landar evenemangskalenderns vinter/vår-upplagan i era brevlådor.

Evenemangskalendern delas ut till alla hushåll i Hörby kommun. Precis som föregående nummer är även vinter/vår- upplagan fylld till bredden av evenemang – från julmarknader, konserter, barnteater, stand-up, konstutställningar, intressanta föreläsningar och mycket, mycket mer.

Här är några spännande highlights som Hörbys alla arrangörer bjuder på:

  • Ett pärlband av Julmarknader och Luciafirande i Hörbys alla hörn – från Östra Sallerup till Killhult, Önneköp, Östraby, Ludvigsborg arrangerat av våra många byföreningar. Och självklart den traditionella julskyltningen i Hörby Centrum den 1 december som Köpmannaföreningen arrangerar.
  • Hörby humorfestivalRookie Edition har premiär i februari 2020. Här bjuds det på upplevelser från ett gäng fantastiska komiker. Ni får äran att uppleva stand up stjärnan Lena Frisk, grundare av MACK (Malmö Comedy Klubb) som tillsammans med fyra rookies fyller Metropol med humor och galna upptåg. Hörby humorfestival har som vision att skapa förutsättningar för rookies i närområdet men även stora stjärnor att få uppträda inför publik. Ett arrangemang fylld med humor i en bred bemärkelse, där man ska kunna uppleva allt från stand up till samtal, improvisation, sketch, musik och show.
  • Mer humor blir det när komikern Martin Svensson gästar Metropol med succéshowen Selfie – en skev självbild. En humorföreställning om att vara 55+ och inte kunna relatera till sin egen ålder. Det utlovas en föreställning med massor av skratt och igenkänning, sånger och finurligheter i Martin Svenssons anda. Arrangör: Hörby Riksteaterförening
  • Tropikerna kommer till Hörby när Malmö Reptilcenter kommer till biblioteket med sina Exotiska djur. Här har du chansen att få uppleva livslevande ormar, ödlor, fågelspindlar och andra exotiska djur på nära håll! Passar för alla som törs titta. Gratisbiljetter finns att hämta en vecka innan föreställningen.

Glöm inte att ta en titt i Hörby kommuns digitala kalender. Den digitala kalendern ger oss utrymme för att synliggöra fler evenemang, även de som kommit med kort varsel. I den digitala kalendern ryms även löpande verksamhet vilket inte längre finns med i den tryckta kalendern. Ibland inträffar ändringar i programmet så gör det till en vana att alltid titta vår digitala kalender innan du ger dig iväg till ett evenemang.

Gilla oss gärna på Facebooksidan Evenemang i Hörby, där du kan få uppdateringar och se bilder från evenemang.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.