Julens och vårens kalender är här

Nu trillar den efterlängtade evenemangskalendern med alla vintern och vårens evenemang ner i brevlådan.
Som vanligt bjuder Hörby på massor av fantastiska evenemang. Här finns något för var och en!

Under våren har du möjlighet att uppleva flera fantastiska artister i Hörby, ståupparen Babben Larsson behöver väl ingen närmare presentation?

Hörby Riksteaterförening bjuder på föreställningar med de fantasieggande namnen Drottningsylt, Säg Algots det räcker och Med ögon känsliga för allt. För den som gillar musik är bredden stor. Den prisbelönte pianisten Mattias Nilsson spelar i Hörby kyrkas församlingshem, bandet West of Eden med rötterna i keltisk folkmusik uppträder på Metropol, lokala Malin Östh Band bjuder på jazzmusik och året rivstartar med Trettondagskonsert med Hörby Big Band. Biblioteket bjuder in till barnteatrar och har du inte besökt den fantastiska 1600-talsparken i Östra Sallerup kan du redan nu boka in en guidning.

Men redan i december har du möjlighet att uppleva evenemang, missa inte luciakortege med motorburen ungdom, vinterlovskul i Fulltofta Naturecentrum och Barnens Vintersalong på museet. Givetvis skapas det aktiviteter som julmarknader, lucia och konserter i julen tecken i alla hörn av kommunen – du missar väl inte julskyltningen i centrala Hörby 2 december, som bjuder på flera nyheter som Fixar Frida där barnen får pyssla med ”Upcycle” det vill säga skapa nya användbara och bättre saker av gamla saker som kastats bort, ansiktsmålning och flera andra överraskningar?

På Facebooksidan Evenemang i Hörby hittar du löpande information om allt spännande som finns att göra. Gå in och gilla redan i dag!