Må-bra-dag

Stöttar eller vårdar du någon i din närhet som har psykisk ohälsa? Det kan vara en partner, förälder, barn, eller en vän. Då kan du behöva rå om dig själv lite extra.

Att leva nära någon som mår dåligt kan påverka olika delar av ditt liv. För dig som lever nära kan det vara en utmaning att fokusera på det som du mår bra av. För att främja din hälsa och ditt välbefinnande erbjuds du en heldag med återhämtning.

På programmet står spa och skogsbad. Du bjuds också på lunch samt för- och eftermiddagsfika. Andrum spa finns på Åkersberg och är en plats där sinnet får lugn.

Skogsbad är en stillsam promenad tillsammans med en guide som vägleder dig till en fin möjlighet till återhämtning i naturen.

Samverkan mellan Skånes kommuner och region Skåne

Dagen arrangeras för fjärde året i rad av anhörigkonsulenter i Skånes alla 33 kommuner i samverkan med Skånes kommuner och region Skåne.

Sagt av tidigare deltagare:
”Fantastiskt skönt att bara vara och rå om sig själv. Detta kommer jag att leva länge på. Träffat andra människor. Är inte ensam i allt tungt man bär.”

Tid: lördagen den 13 maj 08.45 – 16.00

Plats: Stiftsgården Åkersberg i Höör, adress: Åkersbergsgatan 3 i Höör. Cirka fem minuters promenad från Höörs tåg- och busstation.

Ingår: Möjligheter till återhämtning genom spa och skogsbad. Lunch, för- och eftermiddagsfika. Dagen är kostnadsfri.

Har du frågor kan du ringa anhörigkonsulent: 0431-46 91 35, 040-34 72 56

Mer information och anmälan.

Gul och röd logga Region Skåne Logga för Skånes kommuner.