Sommarens evenemangskalender här!

Nu är sommaren på intåg vilket innebär en ny kalender med evenemang. Efter en tung vår ser vi fram emot sommarens program och hoppas att covid19-krisen lägger sig så att vi kan få uppleva alla de fantastiska evenemang som erbjuds i Hörby kommun.

Evenemangskalendern kommer att blir helt digital. Den digitala kalendern ger oss utrymme för att synliggöra fler evenemang, även de som kommit med kort varsel. I den digitala kalendern ryms även löpande verksamhet vilket inte finns med i den tryckta kalendern. Ibland inträffar ändringar i programmet med kort varsel så gör det till en vana att alltid titta i vår digitala kalender innan du ger dig iväg till ett evenemang. Vi byter namn på sociala medier från Evenemang i Hörby till Upplev Hörby. Vår ambition är att skapa en samlingsplats för evenemang, kultur och upplevelser i Hörby kommun, där du som följare får ta del av ett bredare innehåll. Samtidigt får vår Facebook och Instagram en ny visuell identitet som är enhetlig och har en tydlig koppling till Hörby kommun.

Här hittar du evenemangskalendern digitalt.

Om du hellre vill ladda ner och läsa den senaste evenemangskalendern kan du gör det här >> Evenemangskalender maj – augusti 2020

Gilla gärna Upplev Hörby på Facebook och Instagram, så kan du ta del av uppdateringar, tips på upplevelser, se bilder från evenemang och mycket mer.

Vi ses i sommar!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.