Utvecklingsprogram för handlare

hand som kommer ur datorskärm håller ett betalkort. Annan hand sträcker fram en kasse.
Vill du ta nya steg i din utveckling som handlare eller butiksägare? Behöver du hjälp och inspiration att utveckla din butik eller verksamhet?
Funderar du på hur din butik ska stå sig i konkurrensen från e-handeln? Då är det här utvecklingsprogrammet för dig! Hörbykommun har tagit fram ett utvecklingsprogram för dig som driver handel eller butik, för att utveckla din verksamhet, ditt företag, dina idéer, men även handeln i hela Hörby.Utvecklingsprogrammet är framtaget i samarbete med Sjöbo kommun och Hörby kommun, tillsammans med Nyföretagarcentrum och E-Commerce Park of Sweden.

Programmets upplägg

Under fyra tillfällen hösten 2023 träffas vi för samtal, utbildning och övningar som ger dig verktygen för att ta din verksamhet till nästa nivå, och framtidssäkra det viktiga arbete du redan lagt ner.

Utbildningstillfällena kommer att ledas av erfarna rådgivare från NyföretagarCentrum Öresund och E-commerce Park of Sweden.

Exempel på innehåll som programmet tar upp:

  • Handel som samlande kraft: Hur utvecklar vi kompetens och stärker oss i rollen som handlare? Hur kan vi som handlare arbeta tillsammans för att stärka Höör som handelsplats?
  • Hur kan jag komplettera min butik med en e-handelsplattform? Vilken teknisk lösning passar mig bäst?
  • Hur kan jag jobba med digital marknadsföring för att öka intäkterna i min butik?

Det kommer även att finnas möjligheter till enskild coachning för just ditt företag.

Enklare förtäring kommer att erbjudas.

Deltagande är kostnadsfritt, men anmälan är bindande.

Läs mer och anmäl dig (nytt fönster)