Välkommen till årets Valborgsfirande!

Varmt välkomna till Hörby Kommuns digitala valborgsfirande 2020!

På grund av rådande pandemi har Hörby kommun fått hitta nya vägar att fira Valborgsmässoafton. För att så många som möjligt ska få möjlighet att delta har man därför valt att göra ett helt digitalt valborgsfirande. Dagen börjar med att kommunstyrelsens ordförande, Cecilia Bladh In Zito, hälsar alla hjärtligt välkomna till årets valborgsfirande.

Här kan du se årets valborgstal med tf näringslivschef Annika Nilsson

Valborgsfirandet fortsätter med annordnad aktivitet som i år är tipsrundor. Det finns två varianter av tipsrunda, en riktad till vuxna och en för barn upp till 12 år. Då gör du gott för både kropp och knopp, och självklart har du möjlighet att vinna fina priser. Tipsrundan släpps idag kl.09.00 och kommer finnas uppe till och med söndag 3 maj 18.00. Tipsrundan är utformad för Karnas backe, 2 km bana och består av 12 frågor. Självklart ska alla ha möjlighet att delta därför är tipsrundan helt digital. På så sätt kan du även välja att gå i en annan skog eller varför inte genom en promenad inne i byn?

Här hittar du länken till tipsrundan för barn upp till 12 år.

Här hittar du länken till tipsrundan för vuxna.

Kl 18.00 presenterar Cecilia Bladh In Zito årets valborgstal som i år kommer hållas av tf näringslivschef Annika Nilsson.

Med denna start vill vi önska er en härlig start på valborgshelg! Glöm inte att titta in här igen kl 18.00 ikväll.

Ta hand om er!