Ännu en fin nominering för humorsåpan Hörby

Hörby tävlar om fina priser för den unika satsningen att marknadsföra kommunen med en egen humorsåpa. Under hösten 2018 är humorsåpan Hörby nominerad till årets Publishingpris och till Megafonen 2018!

Det är Ann-Charlott Engström, kommunikationsansvarig i Hörby kommun, som nominerats till det prestigefyllda priset Megafonen som tilldelas Årets offentliga kommunikatör i Sverige.

– Megafonen är ett personligt pris, men vi är tre kommunikatörer som tillsammans med Sunnanå Production har skapat vår humorsåpa, säger Ann-Charlott Engström som är projektledare för filmen.

I såpan agerar både professionella skådespelare och lokala profiler. Serien väver in Hörbys fördelar och vackra omgivningar i bilder och handling.

Det som från början var en serie i sex avsnitt har klippts ihop till en 52 minuter lång film. Filmen avslutas med ett nyskrivet sjunde avsnitt, baserat på manusidéer från en tävling där Hörbyborna själva bidragit med förslag.

– Extra roligt förstås att både vi som jobbar med marknadsföring i Hörby och de Hörbybor som deltagit i projektet får extra uppmärksamhet. Den här framgången delar vi alla och vi är så klart både stolta och lyckliga, säger Ann-Charlott Engström.

I projektgruppen för Hörbysåpan ingår också kommunikatörerna Mattias Präntare och Nina Wideheim. Anders och Viktoria Johansson från produktionsbolaget Sunnanå Production har skrivit manus och regisserat.

– Det är en fantastisk ära att vi blir nominerade två gånger om för vår marknadsföring. Vi håller tummarna och gläds åt denna uppmärksamhet åt vår fina kommun, säger kommundirektör Johan Eriksson.

FAKTA / Megafonen 2018

Priset Megafonen 2018 delas ut på Publikom, en branschmässa för kommunikatörer inom offentlig sektor. Priset delas årligen ut till den kommunikatör eller representant för en offentlig organisation som särskilt bidragit till goda resultat kring verksamhetens kommunikationsuppdrag. Särskild hänsyn tas till nyskapande kommunikation som givit goda resultat och gott ledarskap inom ramen för uppdraget. Priset delas ut den 10 oktober i klassen Årets kommunikatör i offentliga sektorn.

Vinnare Andreas Zehlander

Priset gick till Andreas Zehlander, chef på Polismyndigheten för brottsförebyggande-, utrednings- och ingripandeverksamhet i Medelpad. Andreas belönas för sin succé på LinkedIn där han numera har fler följare än myndigheten han är anställd av.

Vi i Hörby kommun säger GRATTIS! till Andreas Zehlander

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.