Årskurs 4-6

För barn i årskurs 4-6 erbjuder vi en fritidsverksamhet efter skoltid med möjlighet att ta del av både planerad och öppen verksamhet.

Måndag-torsdag 13.30-17.00 och på fredagar har vi öppet 12.30-17.00. På Aktivitetshuset har vi bland annat en kiosk där enklare mellanmål och dryck kan köpas. Godis och läsk säljer vi enbart på fredagar.

För barn i årskurs 4-6 erbjuder vi en fritidsverksamhet efter skoltid med möjlighet att ta del av både planerad och öppen verksamhet. Måndag-torsdag 13.30-17.00 och på fredagar har vi öppet 12.30-17.00. På Aktivitetshuset har vi bland annat en kiosk där enklare mellanmål och dryck kan köpas. Godis och läsk säljer vi enbart på fredagar.

Om man vill delta i vår eftermiddagsverksamhet så ska man lösa ett medlemskort. Detta gör man genom att man fyller i anmälningsblanketten och lämnar in den tillsammans med betalningen till Aktivitetshuset. Medlemskortet kostar 200:-/läsår. Givetvis går det bra att komma hit och vara här några gånger innan man bestämmer sig för att bli medlem.

Vad kan man då göra hos oss? Vi har en hel del olika aktiviteter att erbjuda som tex biljard, pingis, tv-spel, sällskapsspel och tidningar/böcker. Alldeles intill Aktivitetshuset ligger även spontanidrottsområdet som vi försöker nyttja så mycket som möjligt. Här kan man spela basket, fotboll, beachfotboll, beachhandboll och åka skateboard.

På skolloven har vi särskilda lovaktiviteter då arrangeras tex. fisketurer, Laserdome, tjej/kill-kvällar, läger, Tosselilla samt en hel massa olika turneringar och tävlingar. På loven frångår vi de vanliga öppettiderna och här på vår hemsida kan man inför varje lov se vilka tider och aktiviteter som gäller för det kommande lovet.

Anmälningsblankett för medlemskap på Aktivitetshuset

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?