Nätverk och samarbeten

Att inspireras och utvecklas är viktigt för den som driver företag.

Hörbys företagare bjuds med jämna mellanrum in till företagsträffar av kommunen. Träffarna har ofta olika teman, men lika viktigt är att nätverka, mingla, träffa kollegor och skapa nya kontakter. Företagsträffarna är ofta på morgonen då vi bjuder på frukost, eller mitt på dagen då vi äter lunch tillsammans. Programmet varierar och vi tar gärna emot förslag på teman och föreläsare. Oftast träffas vi i kommunhuset, men emellanåt lägger vi träffarna på något av våra företag.

Här kan du se alla datum och platser för kommande företagsfrukostar.

Välkommen att höra av dig med idéer om teman eller föreläsare till våra företagsträffar!

Företagsnätverk i Hörby

I Hörby finns flera organisationer och föreningar där du som företagare kan samverka med andra.

Företagarna i Hörby

Företagarna i Hörby är mycket aktiva och har ett aktivt samarbete med Näringslivskontoret. Varje år håller föreningen två större nätverksträffar för företagare. Företagarna utser också Årets företagare.

Företagarna i Hörbys webbplats

Företagarna i Hörby på Facebook

Hörby köpmannaförening

Föreningen Hörby köpmannaförening är ett nätverk för företagare som bedriver verksamhet i centrum. Föreningen arbetar för ett levande centrum, och för att företagare i det centrala Hörby ska ha goda förutsättningar att driva sina företag och öka sin omsättning.

Hörby köpmannaförenings webbplats Handla i Hörby

Handla i Hörby på Facebook

Svensköps företagarförening

Svensköps företagarförening finns till för att stödja nya företagare som ska etablera sin verksamhet i bygden. Föreningen strävar efter att företagare på landsbygden ska ha så bra villkor som möjligt, och anordnar bland annat seminarier och projekt för att utöka företagarnas kompetens.

Fick du hjälp av informationen på sidan?