Badkalas

Våra kalas-paket:

Lilla paketet:

Erbjuder vi:

Fredagar kl. 17:00 – 19:00.

Lördagar 11:30-13:30 abonneras bordet därefter släpper vi det till allmänheten.

Söndagar 11:30-13:30 abonneras bordet därefter släppet vi det till allmänheten.

Serveras:

• Korv med bröd
  • Saft och vatten
  • Glass eller godispåse

Pris: 1500:-  (inkluderar 15 barn och 4 vuxna) Tillägg på 100:- per extra barn.

Stora paketet:

Erbjuder vi:

Lördagar samling 11:15 i badets reception, 11:30 – 13:00 med hinderbanan därefter fri lek.

Serveras:

• Korv med bröd
  • Saft och vatten
  • Glass eller godispåse

Vår hinderbana ligger i vattnet endast för ert badkalas (obs! de vuxna som deltar är ansvariga för säkerheten samt ser efter att endast de barn som ingår i barnkalaset vistas på hinderbanan.

Pris: 3500:- (inkluderar 15barn och 4vuxna) Tillägg på 235:- per extra barn.

Såhär går det till

Du som har bokat badkalas kommer 15 minuter innan utsatt tid för betalning och information.

När ni alla är samlade träffas vi i vår reception där vår badvärd går igenom våra badregler samt upplägg.

Kalaset får tilldelat ett bord i vårt café där vi serverar den valda menyn (undantag för stora paketet där ni börjar bada först). Därefter är ni välkomna att börja ert äventyr i vår bad-del.

Efter tiden ni badat erhåller ni förvald glass eller godispåse till alla barnen.

Bokningsregler och Ångerrätt

Vi rekommenderar en vuxen per 5 barn och ett krav på 4 vuxna vid 15 barn.

Kalaset är bokningsbart 28 dagar innan kalaset och kan bokas här eller bokas via telefon enligt kontaktuppgifterna. Vid bokning via telefon ska betalningen vara oss tillhanda senast en vecka innan kalaset.

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!