För dig som är 75år eller äldre

För dig som är 75år eller äldre och är boende i Hörby Kommun erbjuder vi rehab-gymnastik gratis.

Från vecka 36 drar vi igång och detta är ett träningspass i lugnare tempo, där vi tränar upp rörlighet, styrka och kondition. Passet hålls i vår undervisningsbassäng som är uppvärmd till 32 grader. Detta för att även du som har lite värk i leder och muskler skall kunna vara med.

Träningen leds av utbildad instruktör i grupp om åtta till tio personer och naturligtvis tränar var och en efter bästa förmåga.

Passet är 45 minuter långt och platserna är begränsade, det är först till kvarn som gäller.

Vid intresse är du välkommen att höra av dig via telefon 0415-37 82 60 under våra Öppettider