Att hyra en hall eller en idrottsanläggning

I Hörby kommun finns gymnastiksalar och hallar att hyra för turneringar, gruppträning och bollsporter. Både föreningar och du som är privatperson får boka en hall.

Hyra en hall av kommunen

I kommunen finns många hallar där du kan idrotta i lag eller individuellt. På dagtid används flera av hallarna av kommunens skolor, men under kvällstid går det bra att göra en bokning.

Du kan boka både Georgshills gymnastiksal, Hörbyhallen och Lågehallen. Lediga tider och taxor finner du på vår bokningssida: Bokning.

Om du i stället vill boka en idrottshall på några av skolorna utanför tätorten så hör av dig till skolan. Du kan hyra gymnastiksal hos Killhults skola, Långaröds skola, Älvdalsskolan och Östraby skola.

Bokningsbara lokaler

Aktivitetshusets stora sal

Aktivitet: Dans, teater/drama, barnkalas, möten
Yta:
Antal omklädningsrum: 0
Adress: Tvärgatan 2A, 242 33 Hörby

Georgshillsskolans gymnastiksal

Aktivitet: Badminton, barnkalas, gymnastik, innebandy
Yta: 17×8 meter
Öppettider: 08.00-23.00
Antal omklädningsrum: 2
Adress: Ystadsvägen 45, 242 33 Hörby

Hörby IP

Aktivitet: Fotboll, friidrott
Yta: 4 fullstora 11-mannaplaner, varav 1 konstgräs. Löparbanor 400 meter, höjd/längd/stavhopp med allvädersbanor.
Öppettider: Kl 08.00-23.00
Antal omklädningsrum: 8, varav 2 mindre för domare och personer som har funktionsnedsättning
Adress: Parkgatan 22, 242 35 Hörby

Hörbyhallen

Aktivitet: Badminton, fotboll, gymnastik, handboll, innebandy
Yta: 37×17 meter
Antal omklädningsrum: 2
Adress: Ystadsvägen 47, 242 33 Hörby

Lågehall A

Aktivitet: Badminton, basket, fotboll, gymnastik, handboll, innebandy, volleyboll
Yta: 40×22 meter
Antal omklädningsrum: 4
Adress: Byggmästargatan 2, 242 32 Hörby

Metropol

Biograf och kulturhus med scen. Plats för cirka 140 sittande.
Adress: Nygatan 19, 242 31 Hörby

Scenvagn

Fullt utrustad scenvagn med ljud och ljus.

Hyra en hall av en förening

Du kan också hyra en samlingslokal av en förening. I Hörby finns många föreningar som har egna anläggningar både i centralorten och i byarna. De lokalerna kan du hyra om du ska ha ett möte, en fest eller något annat evenemang.

Här är en lista på de olika föreningslokalerna som finns. Följ länkarna för att få mer information om lokalens storlek, utrustning och pris. Här hittar du också kontaktuppgifter till bokare.