Press- och informationsmaterial

Nyheter från kommunen publiceras på hemsidans startsida. Aktuell samhällsinformation till kommunens invånare publiceras även på facebook.

Presskonferens

Kommunen bjuder in till pressinformation i samband med kommunstyrelsens möte ungefär en gång i månaden. I övrigt kallar vi till presskonferens vid behov.

Logotyp och grafisk profil

Det ska alltid vara tydligt när Hörby kommun är avsändare. Kommunens logotyper ska alltid användas enligt riktlinjerna i vår grafiska profil. Den grafiska profilen talar om vilka färger, typsnitt och grafiska element som Hörby kommun använder.

Om du har några frågor eller förfrågan om pressbilder, så är du välkommen att kontakta oss.