Lekplatser

Lekplatser

På lekplatsen finns rum för både lek och fantasi. Här kan barnen träffa kompisar, röra på sig och få frisk luft.

Hörby satsar på lekplatser som ska vara både roliga, inspirerande och säkra. Vissa lekplatser är lite större, och andra är mindre. Men meningen är att alla lekplatser ska kännas roliga att leka på och sätta igång fantasin.

Allmänna lekplatser i Hörby kommun

Visa kartan i helskärm

Ständig utveckling av lekplatser

Hörby kommun arbetar aktivt med att vårda och utveckla lekplatser. Lekplatsen är en mötesplats för barn, men är också en plats där du som är föräldraledig kan sitta ner och samtala med andra föräldrar.

När kommunen planerar större förändringar på en lekplats bjuder vi in till dialog med er som bor i området. Det är viktigt för oss att ta emot era önskemål och få reda på vad som kan bli bättre. När den nya lekplatsen är klar bjuder vi in till ett invigningskalas för att fira.

Säkerhet och felanmälan

Om du ser något som är trasigt är vi tacksamma om du felanmäler det till oss. Din anmälan hjälper oss att hålla barnens mötesplatser hela, rena och fina.

Vi vill att miljöerna där barnen leker ska vara både säkra och inspirerande. Därför gör vi besiktningar på lekplatserna enligt en särskild standard. Dessutom har vi tillsyn av lekplatserna varje vecka.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.