Musik och sånt

Musik och sånt är till för dig som tycker om musik och har någon form av funktionsvariation. Vi sjunger och spelar musik och teater, och brukar ha framträdanden flera gånger om året.

Hos oss är gruppkänsla, tydlig struktur, lekfullhet och nyfikenhet grundstenar. Du får prova att spela flera olika sorters instrument och att spela teater.

Några gånger varje år har vi framträdanden. Det har varit allt från att spela en låt på KulturSkolans julkonsert till att spela en teaterföreställning med orkester.

Lärare

Vi som är lärare på Musik och sånt heter Mats Olsson och Emma Lindström. Vi arbetar båda i KulturSkolans övriga verksamhet. Emma är dramapedagog och Mats är fiolpedagog. Vi har båda lång erfarenhet av arbete både i KulturSkolan och i verksamheter för barn med funktionsvariationer.

Ämnesinfo

  • Undervisningen sker på måndagar 15.30-16.30 på KulturSkolan hus i Bollerup.
  • Kostnad 680 kr/termin.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Om du vill ha personligt svar, så behöver du också ange din epostadress. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.