Regnbågskören och Näktergalen

Att sjunga tillsammans är det roligaste som finns! Här får du uppleva hur det känns att vara en del av en större klangmassa.

De här två körerna vänder sig till dig som går i låg- eller mellanstadiet och vill sjunga i grupp. Vi sjunger och dansar tillsammans, och lär oss grundläggande sångteknik. Allt fokus ligger på att ha roligt och att utveckla våra röster. Varje termin övar vi inför en eller flera konserter. Då blir vi vana vid att sjunga inför publik och att ta ansvar inför varandra och hela gruppen.

Åldersindelning

Körundervisningen är indelad i två grupper:

  • Regnbågskören är den yngsta av körerna. Här får du komma och sjunga från det att du är 6 år. Vi sjunger på tisdagar kl. 15.30-16.10 i vårt gula hus, Bollerup.
  • Näktergalen är till för de lite äldre barnen. När du börjar fjärde klass får du ett erbjudande om att byta till den här kören, men det är alls inget tvång. I Näktergalen jobbar vi lite mer avancerat med körsång. Vi sjunger i stämmor och går in djupare på arbete med klangfärg och repertoar. Vi sjunger på tisdagar kl. 16.40-17.20 i vårt gula hus, Bollerup.

Lärare

Mitt namn är Marike Cavetoft och jag har arbetat som musiklärare i 27 år. På Kulturskolan undervisar jag i ämnena Kör och Sång.

Allmän information

  • Det kostar 540kr/termin.

Fick du hjälp av informationen på sidan?