Sång

Rösten har de flesta av oss alldeles gratis, och så även sången. Alla har rätt att sjunga, men många hindras av att de tror att de inte kan eller får sjunga. På våra lektioner får du uppleva glädjen med sången, och tränar upp dina stämband och lär dig grundläggande sångteknik.

Vi utgår alltid från just dina förutsättningar och försöker hitta ett lustfyllt sätt att lära känna rösten och musiken. Vi lär oss också att ta plats i ett rum, både fysiskt och med rösten.

Undervisning

Vi sjunger allt från visa till soul, pop och musikal, och vårt mål är att eleverna ska få en bred repertoarkännedom. Eleverna får jobba med sig själva och sitt instrument: sin röst. Med tiden får du som elev tillgång till större och och större delar av din röst, samtidigt som du får prova en mängd olika stilar.

Du kan också få sjunga i ett band och uppträda på KulturSkolans olika konserter. Att uppträda är alltid frivilligt.

Lärare

Mitt namn är Marike Cavetoft och jag har arbetat som musiklärare i 27 år. På KulturSkolan undervisar jag i ämnet Sång och Kör.

Ämnesinformation

  • Från sjunde klass har du möjlighet att få enskild sångundervisning. Innan dess kan du vara med i Kulturskolans körer.
  • Lektionerna i enskild sång äger rum en gång i veckan och varar i 20 minuter.
  • Kostnad 730 kr/termin.
  • Vid frågor, mejla marike.cavetoft@horby.se

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Tack för att du hjälper oss att göra webbplatsen bättre!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of horby.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.